Startsida Styrelse Ordf har ordet Ordföranden har ordet! [augusti -23]
Ordföranden har ordet! [augusti -23]

Kommande aktiviteter:

  • 31 augusti: Torsdagsdanserna startar
  • 7 september: Öppet hus med prova-på
  • 9 september: Kulturnatten
    • kl 13-15 Hjälp till med att förbereda
    • kl 16-19 Dans på Dragarbrunnstorg
  • 10-14 september: Kursstart

Hej!

Hoppas att ni alla haft en skön sommar med en massa härlig dans och förhoppningsvis även en avkopplande ledighet från vardagens jobb/utbildning!


Efter en tids regn så fick vi idag känna att sommaren inte är slut, men trots det så har UBSS nu dragit igång höstterminerna med både tisdags- och onsdagsträningar och snart drar även våra övriga kurser igång. De startar på söndagen den 10 september. Det finns fortfarande platser kvar på många av kurserna, så om du inte anmält dig så är det verkligen hög tid nu. Det är kö till flera av våra kurser så om du står i kö kan du försöka hitta en danspartner att anmäla dig med så kan vi anmäla och anta er tillsammans (för det krävs att personen inte redan är anmäld till kursen och är ”behörig” för kursnivån samt att vi får information om vem vi skall koppla ihop personens anmälan med).

På torsdag startar torsdagsdanserna igen. De pågår kl 19:30-21:30 på torsdagarna under terminstid och är öppna och gratis för våra medlemmar. För er som är nya i föreningen kommer en kort beskrivning här. Torsdagsdanserna fungerar som en socialdans dit man kan komma och dansa, öva och/eller umgås, dvs de är inte instruktörsledda och ingen föranmälan krävs.

Torsdagen den 7 september kommer vi ha Öppet Hus i Granebergsparken. Dörrarna öppnas vi 18:30 och vi kommer ha en prova-på-kurs i bugg kl 18:45. Passa på att säg till era vänner och bekanta att ta chansen att komma och testa på att bugga. Därefter kommer det vara socialdans (se torsdagsdans ovan) från kl 19:30.
Under Öppet hus krävs såklart inget medlemskap för att delta på torsdagsdansen.

Lördagen den 9 september är det Kulturnatt igen och UBSS kommer även iår att delta och bjuda upp till dans på Dragarbrunnstorg kl 16-19. Tag chansen att få dansa på torget, kom och var med, det brukar vara en härlig stämning med mycket folk.

För att få ihop evenemanget på Kulturnatten behöver vi hjälpas åt med att rigga upp dansgolv, tält, ljud/ljus, stolar mm. Vi kommer börja förbereda på Dragarbrunnstorg kl 13. Hoppas att många av er har möjlighet att komma och hjälpa till och samtidigt passa på att träffa andra UBSS-medlemmar.

Slutligen vill jag påminna er om att närvaroregistrera er varje gång ni kommer till Granebergsparken. Enklast gör man det genom att dra streckkoden på sitt id/körkort i närvaroterminalerna i hallen. Det går även att skriva in sitt personnr via touchpanelen.
Om du får ett felmeddelande, testa gärna igen och om du fortfarande får ett felmeddelande kan du maila This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it så försöker vi såklart hjälpa till med att lösa problemet.

Hjärtligt välkomna till en ny termin!

Med vänlig hälsning
Mikael
Ordförande, UBSS