Startsida Styrelse Ordf har ordet Ordföranden har ordet! [april -22]
Ordföranden har ordet! [april -22]

Kommande aktiviteter på UBSS

  • 20 april: Nybörjarkurs i Boogie Woogie, 5 ggr
  • 21 april: Följarträning, 3 ggr
  • 24 april: Följarworkshop för dig som är kursledare eller har N-licens
  • 25 april: Nybörjarkurs i Foxtrot, 5 ggr
  • 25 april: Förarträning, 3 ggr
  • April: Folkhälsomånad i södra Uppsala. Gör gärna UBSS Quiz!
  • Torsdagsdanserna fortsätter
  • Kursanmälan till höstens kurser är öppen

Hej!

Nu börjar terminen gå mot sitt slut, imorgon startar den sista kursomgången. När man tittar ut på snövädret är det svårt att förstå att man bara för några dagar sedan kunde sitta i vårsolen och titta hur blåsipporna blommade.
Det finns fortfarande en hel del aktiviteter kvar på terminen, bl.a. kommer vi att erbjuda nybörjarkurser i Foxtrot och Boogie Woogie.

 

Vi kommer även erbjuda fle<ra möjligheter till individuellt dansande. Denna gång består Förarträningen och Följarträningen av flera tillfällen.

 

Nu är kursanmälan till höstens kurser öppen. Nu går det återigen att anmäla sig själv utan danspartner. Nästa termin kommer att starta i september. Passa gärna på att anmäla dig till kurserna så fort som möjligt. Välj om du vill gå om samma nivå igen, eller om du känner att du har full koll på den nivå ni gått nu och vill gå vidare. Se vår anmälningssida för mer information om kurserna.

 

Torsdagsdanserna kommer fortsätta ett tag till. De fungerar som en socialdans dit man kan komma och dansa/öva och/eller bara fika och umgås. De är öppna för våra medlemmar och är gratis.
Kom och dansa på torsdagarna kl 19:30!

 

Under april är det folkhälsomånad i Södra delarna av Uppsala.
Under hela månaden kan man delta i en tipspromenad via sin mobiltelefon. UBSS deltar med ett eget Quiz. Man kan göra på valfri plats. Läs mer på vår hemsida eller här.
Hela programmet för folkhälsomånaden finns här. Där hittar du även bl.a. information om Motion i Uppland kortet. Kom ihåg att kryssa i det när du dansat!

 

Slutligen vill jag önska er alla en riktigt Glad Påsk!

Glad Påsk

Med vänlig hälsning
Mikael
Ordförande, UBSS