Startsida Styrelse Ordf har ordet Ordföranden har ordet! [Mars -17]
Ordföranden har ordet! [Mars -17]

Hej!

 

Trots att snön återigen lade sig vit på Granebergsparken igår och Vasaloppet just nu pågår för fullt för många tappra skidåkare närmar sig våren med stormsteg och vi i UBSS har nu hunnit halvvägs in på vårterminen. Idag drar kursgång 5 igång för flera av våra kurser.

 

Jag vill passa på att tipsa om några kommande aktiviteter, men först vill jag tacka för att årsmötet gav mig nytt förtroende som ordförande i föreningen i ytterligare ett år. Detta blir mitt sjätte år som ordförande i UBSS och jag skall tillsammans med (den något förändrade) styrelsen fortsätta att göra mitt (och vårt) bästa för att fortsätta att utveckla UBSS framåt.

 

Närmast framöver kommer vi att arrangera en pubkväll den 17 mars. Eftersom det var uppskattat förra gången har vi även denna gång lyckats få samma band, Pelle med två och nån till, att spela även denna gång. Mer praktisk info finns via hemsidan http://www.ubss.se/index.php/nyheter/ubssnyheter/471-pubkvall170317

 

Boka in det i kalendern och gör även en intresseanmälan via hemsidan.

 

När du ändå har kalendern framme kan du även boka in den 8 april då det är dags för UBSS vårfest. Även denna gång kommer festen att ha ett land som en röd tråd och denna gång kommer landet att vara Indien. För er som inte varit med på en av UBSS fester tidigare kommer här en kort beskrivning.

 

Kvällen inleds med middag som förutom god mat även bjuder på underhållning och efterföljande dans till levande orkester. Denna gång kommer ”Ett av Sveriges största dansband” (enligt deras egen hemsida), Drifters att spela.

 

Biljetterna köper man via hemsidan på samma sätt som när man anmäler sig till kurs (på http://www.ubss.se/index.php/kursanmalan ). Vi skickar sedan ut inbetalningsinformation via epost. Dessa fester brukar vara välbesökta och uppskattade, så de senaste åren har de snabbt blivit slutsålda, så anmäld dig så fort som möjligt för att försöka få en biljett.

 

Tänk på att anmälan är individuell, så varje person kan bara köpa en biljett.

 

Middagen startar kl 18:30 och kostar 300:-
I priset ingår: Fördrink med tilltugg, middag, underhållning, kaffe och en massa dans.

 

Har du inte möjlighet att vara med på middagen går det även att köpa eftersläppsbiljett för 150:-

Dessa biljetter köps också via hemsidan. Även antalet eftersläppsbiljetter är begränsat, så även här gäller först-till-kvarn och övriga kommer att placeras i kö.

 

Som vi nämnt tidigare vill vi fortsätta att utvecklas ytterligare och därför kommer vi att skicka ut en medlemsenkät under våren. Mer information om den kommer senare.

 

Jag vill även tipsa om vårs ”torsdagsträningar” kl 19:30-22. Det fungerar som en socialdans dit man kan komma och dansa, öva och/eller bara umgås.

 

Slutligen vill jag påminna er om att komma ihåg att ni skall dra ert medlemskort i ”automaten” mittemot Caféet varje gång ni kommer till Graneberg. Det är viktigt för oss att vi får närvarostatistik så att vi kan planera/utveckla vår verksamhet så bra som möjligt. Om ni får problem när ni drar ert kort i automaten, säg till i cafeterian eller maila info@ubss.se, så skall vi försöka hjälpa till att lösa problemet så fort som möjligt!

 

Med vänlig hälsning
Mikael
Ordf, UBSS