Startsida Styrelse Ordf har ordet Ordföranden har ordet! [Augusti -16]
Ordföranden har ordet! [Augusti -16]
Hej!

Hoppas att ni alla haft en skön sommar och att ni är laddade inför en dansfylld höst. Eftersom vår danstermin precis står i startgroparna vill jag informera lite om vad som händer framöver.

Igår drog vår tävlingsträning igång och imorgon (torsdag) startar torsdagsträningen igen och då öppnar även Göran upp caféet för säsongen och från och med denna termin har vi en nyhet i kiosken, nämligen att man kan betala med kreditkort, vilket vi fått in många önskemål om.

I caféet kan du även köpa rabatthäften som är fulla med rabattkuponger inom en massa olika områden vilket gör att du kan spara en massa pengar på olika bra grejer du behöver. För första gången säljer vi både Klubbrabatten (ny) och Klubbkortet (som vi sålt tidigare). Klubbkortet kommer både att kunna köpas som en tryckt ”bok” samt digitalt (via en kod får man rabattkupongerna i mobilen). Passa på att stödja vår förening samt spara pengar.

Nästa torsdag, den 8 september är det Öppet Hus i Granebergsparken med bl.a. prova-på-kurs i bugg. Mer information finns på hemsidan.

Nästa lördag är det dags för Kulturnatten. Även denna gång kommer vi att vara på Dragarbrunnstorg kl 16-19. Kom gärna och tag en sväng om!

Därefter (11-15 september) drar våra övriga kurser igång.

Hjärtligt välkomna till en ny danstermin och hoppas att ni också ser fram emot en riktigt dansant höst!

Mikael Österberg
Ordförande, UBSS