Startsida Styrelse Ordf har ordet Ordföranden har ordet! [Mars -16]
Ordföranden har ordet! [Mars -16]

Hej!

Tänk vad tiden går. Påsken står för dörren och på söndag är det redan dags för sommartid och kursgång 8 för flera av våra kurser.

Dansant påskJag vill börja med att önska er en Glad och dansant Påsk och tipsa om några av våra kommande aktiviteter.

Den 9 april är det vårfest igen. Det finns fortfarande några enstaka biljetter kvar till festen (till både mat+dans och eftersläpp) så skynda dig att anmäla dig om du vill vara med. När det är fullt kommer vi att skapa en kölista så att du får chans att komma med ifall någon hoppar av.

Alla kurser kommer att pågå över påsken förutom ungdomsträningarna som kommer att ha påsklov under påsklovsveckan.

Jag vill även tipsa er om att boka in den 28 april i almanackan. Det är en torsdag som kommer att inledas med en Jack n’ Jill tävling. Det är en lite lättsammare tävlingsform som alla kan vara med på. Den skiljer sig lite från en ”vanlig tävling” eftersom man anmäler sig individuellt (utan partner) och man behöver inte ha någon tävlingslicens för att vara med.

Man kommer att lottas ihop med den man skall dansa med på plats. Under tävlingsmomentet dansar man med denna person c:a en halv minut och i nästa omgång kommer man återigen att lottas ihop med någon (annan). För att vi skall kunna planera omfattningen av detta vill vi att man anmäler sig i förväg och det gör man via vår hemsida på:
https://dans.se/shop/?org=ubss;event=41219;info=1

Det är gratis att vara med, men eftersom detta är en klubbtävling behöver man vara medlem i UBSS.
Tag chansen att vara med och testa hur det känns att tävla. Om du inte har lust/möjlighet att vara med och tävla är du såklart välkommen att delta som publik och hejja på alla danssugna tävlanden.
Efter tävlingen är det torsdagsträning (som vanligt på torsdagarna).

Håll utkik i mailen framöver. Kursanmälan till höstterminen kommer att öppnas om c:a 2 veckor. Nästa termin kommer att starta i september. Passa gärna på att anmäla dig till kurserna så fort som möjligt. Välj om du vill gå om samma nivå igen, eller om ni känner att ni har full koll på den nivå ni gått nu och vill gå vidare. Anmälan sker via hemsidan och mer information kommer i ett separat brev, så ni vet när det är dags.

Jag kan även avslöja att det nu är klart att UBSS kommer att arrangera dans på Uppsala Danspaviljong i sommar. Vi kommer att bjuda upp till dans på måndagar kl 19-21. Mer information om det kommer längre fram.


Slutligen vill jag återigen önska er en riktigt Glad Påsk!

Mikael
Ordförande, UBSS

PS: Du vet väl att du kan prenumerera på nyheterna från UBSS via RSS-flöde?
Ange:
http://www.ubss.se/index.php/nyheter?format=feed&type=rss
i din favorit RSS-läsare (ex din webbläsare) så ser du de senaste nyheterna från oss. DS