Startsida Börja tävla
Börja tävla

UBSS har genom åren haft en framgångsrik tävlingsverksamhet med roliga upplevelser och fina tävlingsframgångar på alla nivåer, från nybörjare till elit. Vi är stolta över våra tävlande och jobbar hårt på att tävling ska bli en positiv erfarenhet för dem som tar steget ut på tävlingsgolvet.

 

För dig som är nyfiken på att tävla har vi satt ihop en lite guide med vanliga frågor kring tävling. Har du fler frågor är du välkommen att kontakta Angelica som gladeligen svarar på frågor kring detta via telefon, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it eller prata med henne när du ser henne i Granebergsparken.

 

Hur man gör för att börja tävla för UBSS

 

Först behöver man en tävlingslicens. För information om hur man skaffar tävlingslicens, se fliken licensinfo. Kom ihåg att i samband med detta måste du också kolla upp reglerna om antidoping under fliken antidoping.

 

När detta är gjort är det dags för dig och din partner att anmäla er till en tävling. För mer information om detta går du till fliken Tävlingsanmälan.